Avanti Windsurfing Sails NL

Windsurf Testdag 27 of 28 Sept

Avanti Sails Banner

ZIET U DOOR DE MASTEN DE BOARDS NIET MEER?

Kom dan zaterdag 27 of zondag 28 september tussen 11:00 en 17:00 uur naar het Amstelmeer en vind uit welk board of zeil voor u het beste is!

Beginner, gevorderde of pro, iedereen kan deelnemen. Er is materiaal voor alle niveaus! Dit is de kans om het materiaal eigenhandig aan de tand te voelen. Testen kan vanaf 11.00 uur en is helemaal gratis. Er kan gevaren worden tot ca. 17.00 uur. We gaan uit van minimaal 3-4 Bft., daaronder gaat de testdag helaas niet door. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, krijgt u 2 dagen van tevoren een e-mail over het al dan niet doorgaan van de testdag.

De deelnemende merken zijn:

  • JP Australia
  • Starboard
  • Tabou
  • Fanatic
  • Neilpryde
  • Gaastra
  • North Sails
  • Avanti Sails

versie-3-700